Tiedote: Johnny Kniga julkaisee kirjan huutokauppakeisari Aki Palsanmäen opeista ja elämästä

8.11.2016

Kirjassa seurataan Aki Palsanmäen matkaa suomalaisten elämän hinnoittelijana. Samalla muodostuu kuva suomalaisuudesta, meidän kulttuurihistoriastamme ja intohimojemme kohteista.

Aki antaa vinkit tavaroiden myyntiin ja ostoon, kertoo miten hinnoittelusta pitää ajatella, milloin hinnan perään pitää lisätä pari nolla tai luopua tavarasta ilman haikeutta ja mitä isoisän ullakolta kannattaa kaivaa esiin.

Aki kertoo mehevimmät tarinat vuosien varrelta, sillä hän on nähnyt ja kuullut reissuillaan paljon. Hän on kohdannut monenlaista suharia ja oppinut tarkaksi ihmistuntijaksi. Kovalla kauppamiehellä on myös herkkä piste, Heli-vaimo. Hänen kauttaan piirtyy kuva pohjimmiltaan tunteellisesta miehestä, joka ei olisi päässyt Suomen huutokauppakeisariksi ilman vaimonsa tukea.

Aki Palsanmäki on tullut kansalle tutuksi erityisesti Nelosen supersuositun Huutokauppakeisari-ohjelman kautta. Tommi E. Virtanen on kulttuurin moniottelija, joka on kirjoittanut muun muassa elämäkerrat Jope Ruonansuusta ja Jimi Serosta.

Lisätiedot:
Kustantaja Jaakko Pietiläinen, jaakko.pietilainen@kniga.fi, puh. +358 400 781 348

Arvostelukappaleet: tiedotus@wsoy.fi