Kustantamo

Johnny Kniga

Me kustannamme Knigassa kirjoja, jotka löytävät lukijansa myös kirjallisuusympyröiden ulkopuolelta mutta joiden sisällöt kestävät tarkastelun missä tahansa kirjallisuuspiirissä.

Me pidämme kiinni siitä, että helposti luettavassa tarinassa voi olla syvyyttä ja syvällisessä pintaa kenen tahansa tartuttavaksi.

Tavoiltaan Kniga on kuin pienkustantamo, mutta meidän myynnin, markkinoinnin ja viestinnän toimenpiteistämme vastaa Werner Söderström Osakeyhtiön myynti- ja markkinointiosasto. Me tarjoammekin tekijöillemme ison talon lihakset mutta pienen joustavuuden.

Kirjailijoina ja kirjojen kohteina Knigan listalla on nähty mm. Maria Veitola, Linda-Maria Roine, Jo Nesbø, Jonas Hassen Khemiri, Miina Äkkijyrkkä, Jessikka Aro, Elton John, Riku & Tunna, Mikko-Pekka Heikkinen ja Jaakko Heinimäki.

Vuonna 2002 perustettu Johnny Kniga on yksi Suomen suurimman kustannustalo Werner Söderström Osakeyhtiön kustantamo. Werner Söderströmin kustantamoperheeseen kuuluvat Johnny Knigan lisäksi WSOY, Tammi, Readme.fi, Kosmos, Bazar, Docendo, Minerva & Crime Time.