Pitääkö olla huolissaan? -suosikkiohjelmasta kirja

3.9.2019

Pitääkö olla huolissaan? -kansi

Suomalaiset ovat huolissaan – kirjailijat vastaavat, pitääkö olla. Johnny Kniga julkaisee paneelikirjan MTV3-kanavalla vuodesta 2016 saakka hauskuuttaneen Pitääkö olla huolissaan? -ohjelman parhaista jutuista.

Juontaja Jenni Pääskysaaren ja käsikirjoittaja Janne Sarjan toimittama teos kokoaa yhteen herkullisimmat televisio-ohjelmaan lähetetyt huolet ja Suomen eturivin kirjailijoiden Kari Hotakaisen, Tuomas Kyrön, Miika Nousiaisen ja Pääskysaaren poskettomimmat vastaukset kansalaisten mieltä painaviin kysymyksiin. Kirja ilmestyy Helsingin Kirjamessujen avajaispäivänä 24.10.2019.

”Olisi silkkaa hulluutta, jos ohjelman rakastettua ja ansioitunutta sanailua ei julkaistaisi myös kirjana”, Jenni Pääskysaari toteaa. ”Tuleva teos on hämmentävän viihdyttävä sekoitus humaania kansanradiota, kainalopieruja ja elämänkoulun kymppiluokan koulimaa ajattelua. Ja kyllä NE KYSYMYKSET ON IHAN OIKEASTI TULLEET KANSALAISILTA! Kirjan koostamisen myötä olemme käsikirjoittaja Janne Sarjan kanssa rohkaisseet showbisneksen parrasvaloissa viihtyviä Tuomas Kyröä, Miika Nousiaista ja Kari Hotakaista ottamaan rohkeasti ensiaskeleita myös kirjoittamisen saralla.”