Tietoa palvelusta

Keitä me olemme?

#kirja on kustantajien yhdessä ylläpitämä kirjasivusto. Mukana yhteistyössä ovat  CrimeTime, Johnny KnigaPaasilinna, Readme.fi, Kustantamo S&S, Tammi, Teos ja WSOY.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: posti@kirja.fi

Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja YouTubesta.

Mihin me pyrimme?

Tavoitteemme on yhdistää kirjat ja ihmiset. Haluamme tuoda lukemiseen liittyvät uutiset sekä päivänpolttavat puheenaiheet yhteen ja samaan paikkaan. Toivomme uuden lempikirjan löytyvän helpolla ja hauskalla tavalla.

Mitä me tarjoamme?

Palvelusta löytyy lukuvinkkejä, käyttäjien arvioita, ajankohtaisia aiheita ja artikkeleja, tietoa kirjailijoista ja heidän teoksistaan sekä sosiaalisen median viimeisimmät päivitykset.

Kokoamme palveluun sosiaalisen median julkaisuja, joissa on käytetty tiettyjä #-tunnisteita. Tunnisteet löytyvät niin etusivulta kuin kirjojen ja kirjailijoiden sivuilta Mistä puhutaan -otsikon alapuolelta. Näitä tunnisteita käyttämällä jokainen voi vaikuttaa palvelun sisältöön.

Luettavaa voi löytää monella eri tavalla. Olemme koonneet tiettyjen teemojen alle aihepiiriin liittyviä kirjoja sekä artikkeleja. Palvelun käyttäjien parhaiten arvioimat ja eniten luetut kirjat nousevat myös kootusti etusivulle. Artikkelitkin tarjoavat lukusuosituksia esimerkiksi vuodenaikojen ja sesonkien mukaan. Perinteinen hakukenttä on nopein vaihtoehto, kun tietää mitä etsii. Kirjat-sivulla voit hakea teoksia useiden eri hakukriteerien mukaan, kuten julkaisuaika, genre tai kustantaja.

#kirja ei ole verkkokauppa, mutta ostaminen on silti helppoa. Jokaiselta kirjasivulta, Osta-painikkeen alta, löytyvät linkit jälleenmyyjien verkkokauppoihin.

Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Palvelun käyttöehdot löydät täältä ja rekisteriselosteen täältä.