Haluatko kirjailijaksi?

11.5.2017

Ohjeita käsikirjoituksen lähettäjälle

Lue alla oleva tarkkaan ennen käsikirjoituksen lähettämistä.

Lähetä käsikirjoituksesi mieluiten meilitse, mutta myös kirjeitse otamme niitä vastaan. Emme kuitenkaan palauta meille tilaamatta postitettua materiaalia ellei mukana ole palautuskuorta postimerkkeineen.

Sähköpostitse lähetettäessä liitä aina saate sekä täydelliset yhteystietosi (nimi, puhelin, osoite, sähköpostiosoite) käsikirjoituksen sisältävään tiedostoon.

Mikäli yhteystietosi ei ole itse käsikirjoitustiedostossa, emme pysty antamaan palautetta tekstistäsi. Mikäli lähetät käsikirjoituksen kirjeitse, laita myös siihen täydelliset yhteystietosi.

Kerro mahdollisimman tiiviisti sekä käsikirjoituksestasi että itsestäsi ja liitä saate itse käsikirjoitustiedostoon. Ilman saatetta lähetetyt käsikirjoitukset jäävät lukematta.

Pyrimme vastaamaan saamiimme kirjaehdotuksiin mahdollisimman pian. Meille ei aina kannata soittaa, me kyllä soitamme jos asiaa ilmenee.

Huom! Luovuttamalla käsikirjoituksen annat myös luvan siihen, että käsikirjoitus voidaan antaa kustantamon ulkopuolisille tahoille luettavaksi ja arvioitavaksi kustannuspäätöksen tekemistä varten. Mikäli et halua antaa käsikirjoitustasi ulkopuolisten tahojen luettavaksi, ilmoita siitä meille sähköpostitse samalla kun lähetät käsikirjoituksesi.

Käsikirjoituksesi voit toimittaa osoitteisiin:

kasikirjoitukset(at)kniga.fi

Johnny Kniga
PL 1259
00101 Helsinki